خط کامل تولید روغن مایع

واژه ی روغن برای آن دسته از مایعات به کار می رود که با آب مخلوط نمی شوند و به دلیل آن که چگالی آنها کمتر از آب است، روی آب شناور می مانند. اصولاً روغن به چربی اطلاق می شود که در دمای اتاق معمولاً به حالت مایع باشد.

روغن ها هم همچون چربی ها متشکل از تری گلیسرید، مونوگلیسرید و مقداری هم دی گلیسرید می باشند. از آنجا که روغن حاوی مقدار زیادی چربی اشباع نشده است، در دمای اتاق مایع می باشد. اصل واژه روغن لاتین است. روغن ها انواع مختلف دارند. می توانند صنعتی بوده یا تنها برای مصارف خوراکی و پخت و پز مورد استفاده قرار گیرند.

روغن های خوراکی

روغن های خوراکی را معمولاً از چربی های نباتی یا حیوانی به دست می آورند. چربی های نباتی در دمای اتاق مایعند. این نوع روغن ها را اغلب از گیاهان، مغز میوه، دانه گیاه و… تهیه می کنند. البته اغلب چربی های حیوانی در دمای اتاق به حالت جامدند و بنابراین نمی توان آنها را جزو روغن به حساب آورد. اما برخی جانوران از جمله ماهی، وال و برخی از حیواناتی که در آب و هوای سرد زندگی می کنند، چربی بدنشان به حالت روغن مایع می باشد.

معمولاً از روغن برای سرخ کردن و پختن غذا استفاده می شود. گاهی به منظور نگهداری از مواد غذایی هم به آنها روغن می زنند.

روغن های نباتی

روغن های نباتی (گیاهی) را از گیاهان یا دانه ی آنها استخراج می کنند. برخی روغن های گیاهی از جمله روغن دانه شلغم روغنی یا روغن پنبه دانه، بدون انجام عملیات مخصوص بر روی آنها، برای مصرف انسان مناسب نیستند.

روغن های نباتی همچون دیگر انواع چربی، از استرهای گلیسرین و همچنین از مخلوط انواع مختلف اسید چرب تشکیل یافته اند. این روغن ها در آب حل نمی شوند، اما در برخی حلال های آلی، محلول هستند.

منبع روغن نباتی

معمولاً روغن های نباتی رایج را از دانه گیاهان زیر به دست می آورند:

دانه های روغنی

 دانه هایی که برای تولید روغن نباتی بکار می روند عبارتند از :

:: پنبه

:: شاهدانه

:: خردل

:: دانه شلغم روغنی

:: کانولا (نوع خاصی شلغم روغنی که میزان مواد سمی آنرا به حداقل رسانده اند)

:: کنجد

:: آفتاب گردان

:: کاجیره یا زرتک

:: دانه انگور

دیگر انواع روغن های نباتی

:: روغن بادام                                               :: روغن زیتون

:: روغن آووکادو                                            :: روغن نخل (که از میوه درخت نخل آفریقایی به دست می آید)

:: روغن ذرت                                              :: روغن بادام زمینی

:: روغن کرچک                                            :: روغن کدو تنبل

:: روغن پنبه دانه                                            :: روغن برنج

:: روغن نارگیل                                             :: روغن دانه سویا

:: روغن فندق                                               :: روغن گردو

از میان این روغن ها، اغلب افراد از روغن زیتون، روغن دانه آفتاب گردان و روغن نخل (که در دمای اتاق جامد است) برای تهیه غذاهای خود استفاده می نمایند.

فرایند تولید روغن مایع:

با ظرفیت‎های متفاوت است .


دستگاه پر کن روغن مایع

مشخصات فنی دستگاه خط کامل تولید روغن مایع:

Filling material Edible Oil
Filling volume range 330ml-2L
Filling Capacity 1000-1500BPH(Based on 1L)
Filling way Normal pressure filling
Filling head 16pcs
Capping head 6pcs
Capping way Screw cap
Capping speed 2000B/H(28mm cap)
Spraying pressure(MPa) ≤۰٫۴
Total power(Kw) 3.5kw
Weight(Kg) 2000kg
Dimension(mm) 2000x1800x2200mm
stainless steel SUS304