خط تولید انواع پاستیل

پاستیل نوعی آب نبات منحصر به فرد است که از ژلاتین، شیرین کننده ها، طعم دهنده ها و رنگ ها تشکیل می شود. با توجه به ماهیت آن، می توان تنوع بسیار زیادی در خط تولید پاستیل به وجود آورد. در ابتدا در اوایل دهه 1900 در آلمان توسعه یافت و در دهه 1980 محبوبیت آن در ایالات متحده به دست آمد. امروزه به محبوبیت بسیار بالایی در سراسر جهان دست پیدا کرده است.

مراحل خط تولید انواع پاستیل:

ترکیب کردن مواد خام

کنترل کیفیت

قالب گیری

نوار نقاله

جداسازی

پاکسازی نشاسته

بست‎بندی

فرآیند تولید پاستیل

در ابتدا پاستیل های اولیه تولید می شوند، سپس آن ها را درون سینی های سرامیکی می ریزند. سینی های پر شده از پاستیلی که هنوز فرم نگرفته، باید تا حدودی خنک شوند و سپس پاستیل شکل گرفته از سینی ها جدا می شود. در تولید انبوه پاستیل، بهبود قابل ملاحظه ای در افزایش سرعت و کارایی این فرآیند صورت گرفته است.